Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα Ρομποτικής VISITORS !!!!!!

Μια του κλέφτη,  δυό του κλέφτη, τρεις και τον τσακώσαμε. Γύρισε ο τροχός και φυσικά δεν βρίσκω λόγια για να εκφράσω τη μεγάλη μου χαρά για το σπουδαίο αυτό γεγονός. Η ομάδα της ρομποτικής του σχολείου μας,  προκρίθηκε όχι μόνο στην δεύτερη φάση αλλά και στη τρίτη φάση που μας οδηγεί απευθείας στον τελικό,  κλέβοντας αυτή τη φορά στην κυριολεξία τις εντυπώσεις των κριτών. Η ετοιμότητα που έδειξαν οι μαθητές μπροστά στους κριτές, η άψογη προετοιμασία τους,  δεν άφησαν περιθώρεια στους κριτές για να μας δώσουν ένα διαφορετικό απότελεσμα από αυτό που θα μας οδηγήσει την άλλη Κυριακή 4/03/2018 στον τελικό. Όλα τα παιδιά ειδικά στις τελευταίες και ενίοτε μεσονύχτιες συναντήσεις μας,  έδειξαν απίστευτη υπομονή, επιμονή και  θέληση αλλά και κουράγιο. Όλοι μαζί αλλά και ο καθένας ξεχωριστά στο είδος και στο αντικείμενο που είχε αναλάβει να διεκπεραιώσει, λειτούργησαν ώστε να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε.

Μπράβο και συγχαρητήρια στα παιδιά που δουλέψαν στην πλατφόρμα Stories of Tomorrow που κατά γενική ομολογία των συναδέλφων μου, προπονητών  κάποιοι τα παρατήσαν λόγω των δυσκολίων και προβλημάτων που αντιμετώπισαν κατά την λειτουργία της πλατφόρμας.

Μπράβο και συγχαρητήρια στα παιδιά που χειρίστηκαν τα lego με  και έβρισκαν λύσεις στα διάφορα ζητήματα  που παρουσιάζονταν.

Μπράβο και συγχαρητήρια στα παιδιά για τον έξυπνο  κώδικα Scratch που έγραψαν και που τρέλανε τους κριτές.

Μπράβο και συγχαρητήρια στα παιδιά για την έντονη παρατηρητικότητα που είχανε και τις έξυπνες λύσεις που δίνανανε όταν όλοι πιστεύαμε ότι δεν υπήρχε λύση.

Ευχαριστώ πολύ τους γονείς των παιδιών που μας στήριξαν και μας βοήθησαν σε αυτήν την προσπάθεια μας,  καθώς και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την οικονομική ενίσχυση.

Με πολλή εκτίμηση και υπερηφάνεια η Εκπαιδευτικός Πληροφορικής ΠΕ19 Αλεξοπούλου Αθανασία.

dimthrak

Related Posts