ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Α ΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2018-2019

Σύμφωνα με την παρ. 49 (α) του άρθρου 7 του Π.Δ.79/2017(ΦΕΚ 109/Α/1-8-2017) οι εγγραφές στα δημοτικά σχολεία για το σχ. έτος 2018-2019  θα πραγματοποιηθούν από 2 έως και 18 Μαΐου 2018.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

1.Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας (υπάρχει δυνατότητα εύρεσης μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος myschool του ΥΠΕΘ)

  1. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή ΑΔΥΜ
  2. Φωτοτυπία του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π) ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο να αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
  3. Βεβαίωση Φοίτησης στο Νηπιαγωγείο (σε περίπτωση μη φοίτησης σε Νηπιαγωγείο, ο γονέας/κηδεμόνας υποβάλλει σχετική αίτηση στον οικείο Διευθυντή Εκ/σης Π.Ε., στην οποία αναφέρονται οι λόγοι μη φοίτησης).
  4. Σε περίπτωση γονεϊκής επιμέλειας προσκομίζεται το ανάλογο παραστατικό
  5. 6. Αποδεικτικά στοιχεία από τα οποία διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή.

Συγκεκριμένα πρέπει να κατατεθούν υποχρεωτικά τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α) Απόδειξη από ΔΕΗ (πρωτότυπο)

β) Απόδειξη από ΕΥΔΑΠ (πρωτότυπο)

γ) ΕΝΤΥΠΟ ΕΦΟΡΙΑΣ Ε1 (φωτοτυπία)

δ) Μισθωτήριο συμβόλαιο σε περίπτωση ενοικίασης της κατοικίας διαμονής

ε) Υπεύθυνη δήλωση επικυρωμένη από την αστυνομία ότι τα παραπάνω στοιχεία που έχουν κατατεθεί  είναι αληθή και ότι υπάρχει κατοικία στη συγκεκριμένη διεύθυνση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η μη προσκόμιση όλων των δικαιολογητικών δυσχεραίνει τη διαδικασία εγγραφής των μαθητών, για αυτό παρακαλούνται οι γονείς να προσκομίζουν ΟΛΑ τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ειδάλλως δεν θα γίνεται δεκτή η αίτηση εγγραφής.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 8:15-9:15

 

                                    Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΚΡΟΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ

dimthrak

Related Posts