Θρακομακεδόνες, 17/04/2019 OΛΟΗΜΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (14:15-15:00 ή 14:15-16:00)

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι για τη φοίτηση μαθητή/τριας στο Ολοήμερο Σχολείο για τη νέα σχολική χρονιά θα πρέπει να καταθέσετε τη σχετική αίτηση στη Διεύθυνση του Σχολείου έως τις 31/5/2019. Για την εγγραφή στο Ολοήμερο σχολείο χρειάζεται να προσκομίζονται τα παρακάτω ( Υ.Α.69345/Δ1/2-5-2018 ΑΔΑ:6Β114653ΠΣ-23Φ):

Α)Βεβαίωση από το φορέα εργασίας και για τους δύο γονείς ή κάρτα ανεργίας σε περίπτωση που είναι άνεργοι.

Β) Δικαίωμα εγγραφής δίνεται και στην περίπτωση που προσκομίζεται βεβαίωση εργασίας από τον ένα γονέα ή κάρτα ανεργίας από τον άλλο.

Γ) Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες κτλ.  αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους ακόμα και αν δεν έχει εξοφληθεί

Δ) Δικαιολογητικά που βεβαιώνουν ότι οι μαθητές έχουν γονείς/κηδεμόνες οι οποίοι ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Η φοίτηση  στο Ολοήμερο Πρόγραμμα διακόπτεται όταν ο μαθητής συμπληρώσει 15 συνεχόμενες απουσίες οι οποίες δε δικαιολογούνται με ιατρική γνωμάτευση, όταν ο γονέας /κηδεμόνας ζητήσει τη διακοπή της φοίτησης με γραπτή αίτησή του ή όταν ο γονέας /κηδεμόνας δεν επικαιροποιήσει την εγγραφή του μαθητή κατά το 2ο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου και το 1ο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου (εδάφιο θ,παρ.16 αρθ.11 Α ΠΔ79/2017)

 

Σε  περίπτωση υποβολής εκπρόθεσμης αίτησης εγγραφής στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, μετά τις 12 Ιουνίου 2019, απαιτείται η γραπτή έγκριση του οικείου Διευθυντή Π.Ε. και μόνο για λόγους που κρίνονται ιδιαίτερα σοβαροί.

 

Οι αιτήσεις παραλαμβάνονται από τη σχολική μονάδα και παρακαλούμε να είναι δεσμευτική η απόφαση εγγραφής  προκειμένου να ενημερωθεί η ανάλογη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με τον ακριβή αριθμό των  μαθητών που θα φοιτήσουν στο Ολοήμερο . Αυτό κρίνεται απαραίτητο   έτσι ώστε να γίνουν ανάλογες ενέργειες για τη στελέχωσή του Ολοήμερου Προγράμματος με εκπαιδευτικούς.

 

 

Η Διευθύντρια

 

 

Κρόκου Δημητρούλα

dimthrak

Related Posts