Αγιασμός ? Ανακοίνωση

Αγιασμός ? Ανακοίνωση Αγιασμός Ανακοίνωση

Θρακομακεδόνες, 10 Σεπτεμβρίου 2020

1ο Δημοτικό Σχολείο Θρακομακεδόνων

Εμμ. Παππά 66

Τηλ: 2102430066

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2020-2021, θα γίνει την Δευτέρα   14 Σεπτεμβρίου 2020, στις 12:00 π.μ. Οι μαθητές  των τάξεων Β?,Γ?,Δ?,Ε?,ΣΤ? θα πρέπει να παρευρίσκονται στο χώρο του σχολείου οπωσδήποτε στις 11.00 π.μ. Οι μαθητές της Α΄ τάξης όμως θα πρέπει να παρευρίσκονται στο χώρο του σχολείου  στις  11.20 π.μ.

Ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί με εκπροσώπους των εκπαιδευτικών και χωρίς την παρουσία μαθητών στον προαύλιο χώρο του σχολείου.Στη συνέχεια ο Ιερέας θα περάσει από τις τάξεις στις οποίες θα βρίσκονται οι μαθητές με τους δασκάλους τους.Μετά τη λήξη του αγιασμού οι μαθητές θα αποχωρήσουν από το σχολείο, αφού έχουν παραλάβει τα βιβλία τους. Εξαίρεση αποτελούν οι  μαθητές της Α΄Τάξης,που θα πρέπει να παραμείνουν στον προαύλιο χώρο του σχολείου μαζί με τη συνοδεία ενός μόνο γονέα/κηδεμόνα για να ακολουθήσει η υποδοχή τους και η ενημέρωσή τους  από το διευθυντή και  τους εκπαιδευτικούς των τάξεων.

Η Διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου εύχονται  σε όλους τους μαθητές μια ΥΓΙΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ  ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Ώρα αποχώρησης για όλους  περίπου στις 12:30.

Υ.Γ. Η είσοδος στους χώρους του σχολείου κατά τη διάρκεια του αγιασμού απαγορεύεται για τους γονείς ενώ οι μαθητές  πρέπει υποχρεωτικά να φοράνε μάσκες μόλις εισέρχονται στον προαύλιο χώρο και στα κτίρια του σχολείου.

Υ.Γ.2 Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους τις τσάντες τους.

Υ.Γ.3 Όσοι γονείς επιθυμούν γονική άδεια θα προσέλθουν μετά το πέρας του αγιασμού  και  αφού αποχωρήσουν όλοι οι μαθητές στο γραφείο της διεύθυνσης.

Ο Διευθυντής

Ζιαμπίρης Ιωάννης

 

 

 

 

dimthrak

Related Posts