Περιγραφή δωρεάς εξοπλισμού ρομποτικής – ευχαριστίες

Ο Ροταριανός Όμιλος Πάρνηθας, αρωγός πάντοτε σε ζητήματα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, ανταποκρίθηκε θετικά σε σχετικό αίτημα χορήγησης ρομποτικού εξοπλισμού για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Θρακομακεδόνων που υποβληθεί από την εκπαιδευτικό πληροφορικής Αλεξοπούλου Αθανασία σε συνεργασία, αμεσότητα και διαμεσολάβηση του προέδρου του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δ.Σ Θρακομακεδόνων κ. Σπύρο Νίκα.
Η Διεύθυνση και η εκπαιδευτική κοινότητα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θρακομακεδόνων στέλνει στον Ροταριανό Όμιλο Πάρνηθας τις θερμότερες ευχαριστίες για την έμπρακτη υποστήριξή του.
Θερμές ευχαριστίες στέλνει και σε όλα τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θρακομακεδόνων και ιδιαίτερα τον πρόεδρό του κ. Νίκα Σπύρο , που πάντα είναι διαθέσιμοι να βοηθήσουν, να μεσολαβήσουν και να βρεθούν λύσεις σε όλα τα ανακύπτοντα θέματα που αφορούν την μαθητική και σχολική κοινότητα.
Ο ρομποτικός εξοπλισμός που παρέλαβε το σχολείο μας και συγκεκριμένα η εκπαιδευτικός Αλεξοπούλου Αθανασία από τον Ροταριανό όμιλο Πάρνηθας περιλαμβάνει τα εξής:

dimthrak

Related Posts