Κατάκτηση της 7ης θέσης στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής από τους VISITORS!!!

Θέμα  «Εποικισμός του Άρη»

Και πάλι πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα Ρομποτικής VISITORS !!!!!!. Φυσικά εδώ είναι που ταιριάζει απόλυτα η η αρχαία ελληνική φράση που ανήκει στον κωμωδιογράφο και φιλόσοφο από την Κω Επίμαρχο “Τα αγαθά κόποις κτώνται” .

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της 25ης Φεβρουαρίου ότι η ομάδα Visitors μπήκε στον τελικό, μας έδωσε το έναυσμα για να βελτιωθούμε και να αγωνιστούμε πιο δυνατά. Αφού οι κριτές πιστέψαν σε εμάς,  έπρεπε κι εμείς με την σειρά μας να πιστέψουμε ακόμη πιο πολύ  στις δυνατότητες μας. Από τη στιγμή που ο τελικός διαγωνισμός  επέτρεπε βελτιώσεις στο project,  έναν κοινό στόχο είχαμε όλη την εβδομάδα που μας πέρασε. Να προκριθούμε και να μπούμε στην δεκάδα. Μπορεί οι πολύωρες συναντήσεις μας που  συνεχίστηκαν να μας εξάντλησαν, όμως τώρα τα συναισθήματα χαράς και δικαίωσης  γεμίζουν την ψυχές μας. Και νομίζω ότι θα τις γεμίζουν για πολλά χρόνια ακόμη.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά!!!

Αυγερίκου Μαρία, Βασίλογλου Κοσμάς, Βλυσσίδης-Παρασχάκης Στέφανος, Δαμιανός Αργυρός, Δουκάκη Αλεξία-Ειρήνη,  Παγώνης Μιχαήλ-Άγγελος,  Παπαγωργίου Βασίλης, Προβατάς Λευτέρης, Σακοράφας Χρήτος.

Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας για την οικονομική και όχι μόνο υποστήριξη του. Στάθηκε πραγματικά δίπλα μας  σε όλη την προσπάθειά μας από την αρχή μέχρι το τέλος και πίστεψε σε έμας.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους του γονείς των παιδιών για την κατανόηση και συμπαράσταση που έδειξαν.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Ντίνο Παγώνη που οι  γνώσεις του στη μηχανική  και η  βοήθεια του, στις τεχνικές δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε κατά την μηχανική λειτουργία της κατασκευής απεδείχθηκαν ιδιαίτερα σημαντικές.
Και τέλος ένα μεγάλο  ευχαριστώ  και στον κ. Νίκο Παπαεωργίου για το λογότυπο της Ομάδας Visitors.
Επίσημα αποτελέσμτα
http://wrohellas.gr/%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-2018/
Η εκπαιδευτικός Πληροφοικής ΠΕ19 Αλεξπούλου Αθανασία.

dimthrak

Related Posts