Ανακοίνωση για την ημέρα του Αγιασμού στο σχολείο μας

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι  ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2022-2023, θα γίνει τη Δευτέρα   12 Σεπτεμβρίου 2022, στις 08:30 π.μ. Οι μαθητές όλων των τάξεων  θα πρέπει να παρευρίσκονται στο χώρο του σχολείου οπωσδήποτε στις 8.15π.μ.
Πρώτα θα εισέλθουν στο χώρο  του σχολείου οι  μαθητές της Α΄Τάξης συνοδευόμενοι από τους γονείς τους.Στη συνέχεια θα εισέλθουν στο προαύλιο οι μαθητές των τάξεων Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ και θα κατευθυνθούν στους παρακάτω  προκαθορισμένους χώρους συγκέντρωσης:

Η Α΄ τάξη μπροστά από την πάνω  πύλη εισόδου στο χώρο του πάνω προαυλίου απέναντι από τις σκάλες.
Στη συνέχεια δίπλα από την Α΄τάξη θα συγκεντρωθούν με τη σειρά η Β΄,Γ΄,Δ΄,Ε’ με τελευταία την ΣΤ΄τάξη δίπλα από τα σκαλιά του γηπέδου μπάσκετ.

Ακολούθως,  θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός στον προαύλιο χώρο του σχολείου.Οι μαθητές στη συνέχεια θα κατευθυνθούν στις τάξεις τους συνοδεία των εκπαιδευτικών.
Μόνο οι  μαθητές της Α΄ Τάξης, θα πρέπει να παραμείνουν στον προαύλιο χώρο του σχολείου μαζί με τη συνοδεία του γονέα/κηδεμόνα τους για να ακολουθήσει η υποδοχή τους και η ενημέρωσή τους  από το διευθυντή και  τους εκπαιδευτικούς των τάξεων.
Κατόπιν, στις τάξεις θα γίνει η πρώτη γνωριμία με τους εκπαιδευτικούς και οι μαθητές θα παραλάβουν τα βιβλία τους.

Ώρα αποχώρησης για όλους  περίπου στις 10:00 π.μ.

Υ.Γ.1 Η είσοδος στους χώρους του σχολείου κατά τη διάρκεια του αγιασμού επιτρέπεται μόνο  για τους γονείς της Α΄τάξης ενώ οι μαθητές  δεν είναι υποχρεωμένοι να φοράνε μάσκες μόλις εισέρχονται στον προαύλιο χώρο και στα κτίρια του σχολείου.
Υ.Γ.2 Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους τις τσάντες τους.
Υ.Γ.3 Όσοι γονείς επιθυμούν γονική άδεια θα προσέλθουν στο γραφείο της διεύθυνσης μετά το πέρας του αγιασμού  και  αφού αποχωρήσουν όλοι οι μαθητές.
Υ.Γ.Η είσοδος και η έξοδος στο χώρο του σχολείου θα πραγματοποιηθεί από την πάνω πόρτα επί της οδού Εμμανουήλ Παππά.

 

1ο Δημοτικό Σχολείο Θρακομακεδόνων
Εμμανουήλ Παππά 66
Θρακομακεδόνες  13676
Τηλ.:2102430066Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής

Ιωάννης Ζιαμπίρης

dimthrak

Related Posts